Random

Diskusijos apie viską

rodiklisrodiklis  CalendarCalendar  DUKDUK  IeškotiIeškoti  Narių sąrašasNarių sąrašas  Vartotojų grupėsVartotojų grupės  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 

murr, baby

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
murr
mėlynas dangus

Pranešimų skaičius: 14

RašytiTemos pavadinimas: murr, baby   Št. 06 05, 2010 10:11 am

labas, žmogau! nemoku kurti aprašymų apie save. bet pabandysiu. tikriausiai visi mane žinote. na bent dauguma. o gal aš klystu. (: aš Gabrielė, arba Gabrielytė. ^^ gimiau tūkstantis devyniasdešimt aštuntais metais, gruodžio trisdešimtą dieną. pagal kinų horoskopą esu tigras. taip, tikiu kinų horoskopais. nežinau kodėl. gyvenu Alytuje, bet tikrai nematau ateities šiame mieste. galbūt baigusi mokslus kraustysiuosi į Vilnių, o gal ir į kitą šalį. svajoju nusigauti iki Japonijos. mėgstu įvairią muziką, filmus, knygas. manau, kad esu gan įdomi asmenybė. mėgstu sexuoti ir paištvirkauti su draugėm. o kartais ir su draugais. kaip kada. :DDD n-35 :DD mėgstu apkabinimus. ir bučinukus. mua mua ;**. turiu priklausomybę nuo nusišnekėjimų ir gražių bernų. bet grožį suprantu savaip. man negražūs tie tipo gražuoliai efronai ir panašiai. esu draugiška ir draugų turiu. negalėčiau gyventi be draugų, šiltų žodžiu. ir paprasto pasakymo: myliu tave. jis mane sušildo. esu jautri. labai jaudinuosi dėl draugų. nesu nei optimistė, nei pesimistė. priklauso nuo situacijos. į viską žiūriu realistiškai. dievinu mielus naktinius sms'us. turiu akinius nuo regos, man trumparegystė. bet juos man reikia užsidėti tik žiūrint į lentą arba į televizorių. kas norėtų susipažinti, mielai prašom ^^

murr, baby.
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
Sakura
Admin

Pranešimų skaičius: 57

RašytiTemos pavadinimas: Re: murr, baby   Št. 06 05, 2010 10:47 am

labas labas em ?
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą http://random.findtalk.biz
murr
mėlynas dangus